KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Lekcja wf w I b

Czwartkowe przedpołudnie. W dużej sali gimnastycznej grupa kilkudziesięciu dzieci z zaciekawieniem wpatruje się w Kacpra, Julka i Oliwiera. Klasa I b może być oceniana jako jedna z najbardziej usportowionych klas w szkole spośród klas edukacji wczesnoszkolnej. Niektóre dzieci swoją sprawnością fizyczną zawstydziłby dorosłego. Bez trudu robią pełny szpagat czy wymachują nogą wysoko nad głową. Wśród uczniów tej klasy jest wielu wyróżniających się młodych sportowców. Pani Paulina umożliwia dzieciom prezentację swoich umiejętności na zajęciach. Sukcesami mogą pochwalić się Kacper Woźniak i Juliusz Błoch oraz gościnnie Oliwier Dąbrowski (z klasy II c), którzy trenują japońską sztukę walki – karate. Chłopcy pomimo młodego wieku, posiadają żółty pas. Na tym etapie ciało karateki jest już gibkie i silne.
Zapraszamy do obejrzenia krótkiego treningu karate przygotowanego przez chłopców.