KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Wydarzenia

Spotkania z przedstawicielami szkół ponadpodstawowych

Uczniowie klas VIII kontynuują spotkania z przedstawicielami szkół ponadpodstawowych.

Świąteczne upominki od I b

Uczniowie klasy I b dzisiaj na zajęciach technicznych wykonywali swoje świąteczne upominki: zajączki, kurczaczki, króliczki.

Uczniowie Szkoły Podstawowej nr 120 zajęli 1 miejsce w XVIII Łódzkim Turnieju „Przygoda z przepisami ruchu drogowego”.

Wychowanie fizyczne zdalnie

Dzieci z klasy Ib doskonale sobie radzą w wirtualnym świecie nauki, również na wychowaniu fizycznym.

Pisanki w I b

24.03.2021
Pisanki w I b

Pisanki w I b

24.03.2021

Uczniowie I b wykonywali pisanki. Wszystkich uczniów klas pierwszych zapraszamy do udziału w konkursie szkolnym na najpiękniejszą pisankę. Czekamy na Wasze prace.

Światowy Dzień Wody w I b

Dzień 22 marca jest obchodzony jako Światowy Dzień Wody.

Programowanie w klasach pierwszych i drugich

Uczniowie klas drugich wykonywali ćwiczenia z wykorzystaniem maty edukacyjnej. Uczniowie klas pierwszych próbowali rozkodować wiosenny obrazek.

I Dzień Wiosny w klasie I b

Uczniowie klasy Ib w pierwszy Dzień Wiosny przyszli do szkoły ubrani na zielono z fantastycznymi emblematami wiosennymi.

Dzień Nowoczesnych Technologii w I c

Uczniowie klasy I c w ramach Dnia Nowoczesnych Technologii w Edukacji odkodowywali rysunki.

I c szuka wiosny

Uczniowie klasy I c w piątek postanowili poszukać wiosny.