KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Świetlica

Finał Akcji Zostań Super Zakrętakiem

Z radością informujemy, że udało nam się wspólnie zebrać 227kg zakrętek.

Świetlicowy atlas zwierząt

Jakie zwierzęta znają i uwielbiają nasze dzieciaki? Przekonasz się o tym, sięgając po Świetlicowy Atlas Zwierząt.

Zaproszenie do ćwiczeń fizycznych

Drogie Dzieci! Na miłe rozpoczęcie tygodnia Pani Paulina zaprasza Was do wspólnej zabawy! 

Kolorowe pisanki

Dziś dzieciaki wykonały kolorowe pisanki, których podstawą było styropianowe jajko.

Najważniejsi w życiu są przyjaciele

Najważniejsi w życiu są przyjaciele. Takie motto dziś przyświecało spotkaniu z Kubusiem Puchatkiem i Maleństwem.

Z wizytą u ogrodnika 

W świetlicowym ogródku rozpoczęto pierwsze wysiewy rośliny.

Kubki z pudełek

Podróż do Anglii rozpoczęła się od wizyty u Królowej. Nie mogło więc obyć się bez pysznej herbatki w samodzielnie przygotowanym kubeczku.

Zabawy z chustą animacyjną

Ogrom radości sprawiły naszym dzieciakom w ostatnim czasie zabawy z chustą animacyjną.

Uczeń Czarnoksiężnika

W ramach podróży do Francji, uczniowie zapoznali się z utworem "Uczeń Czarnoksiężnika".

Jedzie pociąg z daleka - Francja

Dziś w kąciku projektowym zawitał przepiękny kogut z Francji.