KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Świetlica

Zapraszamy do obejrzenia prezentacji zdjęciowej z zajęć w świetlicy szkolnej. 

Sóweczka

15.10.2021
Sóweczka

Sóweczka

15.10.2021

Sóweczka - nasza najmniejsza sowa, stała się inspiracją do kolejnej pracy plastyczno-technicznej.

Akcja zbierania orzechów i żołędzi zakończona

15 października zakończyliśmy naszą drugą akcję o charakterze pomocowym.

Lody jesienią

11.10.2021
Lody jesienią

Lody jesienią

11.10.2021

Dzieci uwielbiają lody, a my uwielbiamy rozpieszczać nasze dzieci, dlatego dziś były lody w wersji owocowej.

Kolorowe kameleony i sztuka Aborygenów

Czym jest zjawisko mimikry i na czym polega sztuka Aborygenów - o tym rozmawialiśmy w minionym tygodniu.

Filtrujemy dla Bałtyku

Uczniowie klasy 1b spotkali się w minionym tygodniu z Foką Britką poznając jej historię.

Co nas motywuje do działania, a co zniechęca?

Czy uda się ustawić czternaście gwoździ na jednym? Sprawdźcie razem z nami.

Świetlica na słodko

1 października w ramach zajęć świetlicowych realizowane były mini warsztaty kulinarne.

Trzy życzenia Złotej Rybki

Pamiętacie historię Złotej Rybki spełniającej życzenia? A gdyby tak odwrócić role?

Jesienne zwierzęta w 3D

Zwierzęce kolorowanki w 3D.

Fryzura Pani Jesieni

Miniony tydzień upłynął nam pod hasłem "witamy polską jesień".